Bericht versturen
Tel.:
SHENZHEN SHI DAI PU (STEPAHEAD) TECHNOLOGY CO., LTD
SHENZHEN SHI DAI PU (STEPAHEAD) TECHNOLOGY CO., LTD

Van Shenzhenshi dai pu (StepAhead) de Technologieco., Ltd

Thuis

SHENZHEN SHI DAI PU (STEPAHEAD) TECHNOLOGY CO., LTD

Een paar woorden over ons
China SHENZHEN SHI DAI PU (STEPAHEAD) TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel
China SHENZHEN SHI DAI PU (STEPAHEAD) TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel
China SHENZHEN SHI DAI PU (STEPAHEAD) TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel
1 2 3

SHENZHEN SHI DAI PU (STEPAHEAD) TECHNOLOGY CO., LTD

Shenzhen StepAhead is een high-tech onderneming, nu hoofdzakelijk zich concentreert op Masker die machines, verschillende types van masker en verwante grondstoffen maken; ook vliegend de sondemeetapparaat van de opbrengshoge snelheid, Specifiek naakt raadsmeetapparaat, de printer van legendeinkjet en AOI. Wij zijn een uitvoerige fabrikant stroomopwaarts integreren en verwerkende bedrijven die van maskerlevering. StepAhead poogt one-stop oplossingen voor maskerfabrieken en maskerverdelers te verstrekken. Ons technicusteam is ervaren deskundigen in de industrie, en het bedrijf heeft meer dan 30 octrooien, verkregen en een nationale high-tech onderneming geworden.

 

Shenzhen StepAhead heeft in Shenzhen voor over een decennium, onze maskermachines gevonden, hebben de masker verwante materialen en de maskers rondom de wereld, met inbegrip van de V.S., Korea, Japan, Frankrijk verkocht, Duits, Vietnam, Marokko, Brazilië, enz.

Sinds 2020, met erkend en gesteund door vele klanten, geeft de Afdeling van het Maskermachines van StepAhead van meer dan 50 machines voor het maandelijkse verkoopvolume rekenschap. Voor naverkoop, keurt StepAhead de afzonderlijke technische begeleiding, 24 uren online goed, de 8 dienstenplan van de urenreactie, om de stabiliteit van de de machineverrichting van de klant te maximaliseren.

De StepAhead-Maskerafdeling en de Grondstoffenafdeling zetten distributienetwerken en pakhuizen rond de wereld op om vervoerskosten te drukken, en onze producten toe te laten om aan consumenten zo vlug mogelijk worden geleverd.

Wij houden vooruit altijd onze Stap.

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : StepAhead, ZBX

Aantal werknemers : 50~150

Jaarlijkse omzet : 10million-20million

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

StepAhead (Shi Dai Pu) heeft 13 jaar van geschiedenis op het gebied van masker en niet-geweven de machine van de stoffenautomatisering productie, en wij zijn ook een professionele het testende materiaalfabrikant van de kringsraad.

bedrijfsdiensten

StepAhead verstrekt de online klantenservice van 24 uur.
Verstrek installatie en het opdragen instructievideo's.
De ingenieurs geven afzonderlijke technische raad, komen aan problemen tegemoet binnen 8 uren, en verstrekken oplossingen aan problemen binnen 12 uren.

Bedrijfteam

StepAhead heeft zijn eigen professioneel onderzoek en ontwikkelingsteam, en zijn technische achtergrond heeft rijke ervaring in de van de maskermachine en stof materiaalindustrie met een nauwkeurig inzicht in de productprestaties. De ingenieursleiders hebben meer dan 15 jaar van ervaring in de lijn. Met wetenschapsonderzoek als zijn speerpunt die, die omhoog met het tempo van de meest geavanceerde technologische ontwikkeling in de wereld houden, en een groot beeld houden in mening, vordert StepAhead geleidelijk aan in de richting van een internationale onderneming met zijn eigen sterkte gestadig.

SHENZHEN SHI DAI PU (STEPAHEAD) TECHNOLOGY CO., LTD
Tel.:86--18229097829
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Niet geweven masker die machine maken Leverancier. © 2020 - 2024 nonwovenmaskmakingmachine.com. All Rights Reserved.